Kinderen houden van sprookjes en muziek. Dan is het in de herfstvakantie een mooi moment om de (klein)kinderen mee te nemen naar het familieconcert van het beroemde muzikale sprookje ‘Peter en de Wolf’.

OrkestVereniging Amersfoort speelt tijdens het jaarlijkse familieconcert van de Stichting Valleiconcerten in Leusden-Zuid en past bij de doelstelling om (jonge) kinderen spelenderwijs te laten kennismaken met klassieke muziek.

‘Peter en de wolf’ is een melodieus muzikaal sprookje van de Russische componist Sergej Prokofiev voor een symfonieorgkest en een verteller. Het is één van de mooiste muziekwerken voor kinderen, waarbij zij ook de kenmerken horen van de verschillende instrumenten in een orkest.

Dirigent: Hendrik Jan Brethouwer
Verteller: Marije Reddingius

Atrium van kantoor VODW, Leusderend 52, 3832RC Leusden
Aanvang: 14.00uur
Prijs: kinderen € 5,- (6+) en volwassenen € 10,-
Kaarten zijn te bestellen via kaarten@valleiconcerten.nl.

Meer informatie en volledig programma: www.valleiconcerten.nl