Als u de OVA een warm hart toedraagt, wordt u van harte uitgenodigd onze vriend te worden. Mede door donaties van vrienden kan de OVA muziek blijven uitvoeren die u waardeert.

Voor € 25,00 per jaar bent u al vriend en ontvangt u twee vrijkaartjes voor het winterconcert. Steunt u ons met een bedrag van minimaal € 45,00 per jaar, dan ontvangt u zowel voor het winterconcert als voor het zomerconcert 2 vrijkaartjes. Jaarlijks ontvangt u een verzoek tot betaling.

Wilt u vriend worden, meldt u dan via onderstaand formulier aan bij onze penningmeester. U ontvangt schriftelijk een bevestiging van uw aanmelding. Het donateurschap kan worden beëindigd na bericht hiervan per e-mail, aan het secretariaat van de OVA.

Uiteraard houden we u, onder meer via de website, op de hoogte van onze concerten en alle andere activiteiten.

cropped-ova_rgb_300dpi-01.jpg

Contact met penningmeester

(Het invullen van de velden met een * is nodig voor verzending)